AmigaWARP ORGANIZACIJA
NOVOSTI Warpovci LINKOVI
Hardver NAŠE AMIGE Oglasi
SOFTVER Upitnici INSIDER
Igre ARHIVA AmigaWARP
Copyright (C) 1997-2016
AmigaWARP
TM
PROMJENJENO:
12.09.2015
InfoNET hostingPravi putokaz prema mjestima gdje se mogu pronaći informacije i zanimljivosti vezane uz Amigu

AMIGA PORTALI
Amiga.org www.amiga.org
Internacionalna Web stranica sa Amiga novostima i ostalim sadržajima poput foruma, galerija, blogova, oglasa, FAQ i ostalo. Pravo Amiga okupljalište. Jedna od najstarijih Amiga News stranica osnovana 1994-e godine.
_ _
AMIGANS.NET www.amigans.net
Internacionalna Web stranica sa Amiga novostima i ostalim sadržajima poput foruma, galerija, blogova, oglasa, FAQ i ostalo. Još jedno Amiga okupljalište.
_ _
amigaworld.Net www.amigaworld.net
Internacionalna Web stranica sa Amiga novostima i ostalim sadržajima poput foruma, galerija, blogova, oglasa, FAQ i ostalo. Još jedno Amiga okupljalište.
_ _
amiga-news.de www.amiga-news.de
Internacionalna Web stranica dostupna na engleskom i njemačkom jeziku. Uz ostale popratne sadržaje odlikuje se zanimljivim novostima koje su ponekad specijalizirane na lokalno njemačko tržište. Pojedine ekskluzivne informacije osiguravaju da news portal bude redovito pregledavan u cijeloj Amiga zajedici
_ _
_ _
MORPHOS PORTALI
MorphOS-Team www.morphos-team.net
Službena stranica MorphOS razvojnog tima na kojoj možete pronaći sve informacije i noviteta vezane uz MorphOs operativni sustav kao i listu podržanog hardvera.
_ _
MorphZone www.morphzone.info
Internacionalna Web stranica sa novostima iz MorphOS svijeta te ostalim sadržajima (forum,galerija,linkovi..)
_ _
MorphOS Files www.morphos-files.net/
Specijalizirani portal isključivo sa MorphOS arhivama.
_ _
_ _
ARHIVE SOFTVERA
aminet www.amiganet.net
Najveća i najstarija Amiga arhiva softvera. Ovdje se može pronaći sve što je do sada od softvera izašlo za Amigu uključujući sve verzije AmigaOS-a (68k i PPC), MorphOS, AROS i ostale.
_ _
OS4 depot www.os4depot.net
Najveća AmigaOS4 arhiva softvera specijalizirana za PPC programe. Ovdje se može pronaći sve što je do sada od softvera izašlo za AmigaOS4.
_ _
_ _
AMIGA HARDVER
A-EON www.a-eon.com
A-EON proizvodi najnovije Amige zasnovane na PPC procesoru. Za sada je u prodaji jedan high-end sustav - AmigaOne X1000, dok su ostali trenutno u pripremi (Amiga X5000). Osim novih Amiga ovaj proizvođač nudi i nove dodatke za klasične Amiga sustave, kao i drivere za hardver (RadeON HD).
_ _
ACUBE Systems www.acube-systems.biz
ACUBE proizvodi najnovije Amige zasnovane na PPC procesoru. Ovaj proizvođač je orijentiran na mid-end sustave i proizveo je niz novih Amiga sustava poput AmigaOne 500, kao i niz Amiga matičnih ploča poput Sam460ex, SAM440ep i SAM440ep Flex. Ovdje je također važno za spomenuti i Minimig (hardverski emulator A500).
_ _
INDIVIDUAL COMPUTERS icomp.de/shop-icomp/en/news.htm
INDIVIDUAL COMPUTERS proizvodi 68k akceleratorske kartice za klasične Amiga koje se odlikuju jako dobrim price/perfomance mjerom. Ovdje nema high proizvoda temeljenim na 68040/060 CPU nego su to 68020/030 kartice sa jako dobrim performansama koje na prošlim akceleratorima u najbolje Amiga vremena nisad nisu dostupne. Dijelom je to zbog napretka tehnologije, dijelom stručnošću firme. U svakom slučaju ovo je jedini proizvođač koji prodaje nove Amiga akceleratorske kartice. Osim tih kartica ovdje se mogu pronaći i USB proširenja i drgi dodaci za klasične Amige.
_ _
_ _
AMIGA TRGOVINE
AmigaKit wwwamigakit.com
Amiga trgovina koja pokriva cijelokupnu Amiga zajednicu (classic,NG) .Trenutno ima najširi izbor Amiga hardvera i softvera.
_ _
Vesalia www.vesalia.de
Trgovina informatičke opreme koja uz sav svoj asortiman već godinama prodaje i Amiga hardver/softver.
_ _
Aliena Computer www.alinea-computer.de
Amiga trgovina koja je nastavila sa distribucijom vrlo kvalitetnog softvera za AmigaOS : AmigaWriter,PageStream,ArtEffect,StormC,AmiPhoto,AmiWebView.
_ _
Amedia Computer www.amedia-computer.com
U Francuskoj imaju svoj pravi Amiga shop i servis! Web stranice su dostupne na engleskom i francuskom jeziku. Trgovina i servis nije "virtualna" nego ima svoje prave prostorije. U ponudi je Amiga Classic i NG hardver kao i iznenađujući broj dodataka za Classic Amige. Dodatno posjetite Facebook grupu Amedia Computer gdje su dodatni detalji o ovoj tvrtci koja se reklamira kao pravi Amiga supplier.
_ _
_ _
AMIGA ČASOPISI
Amiga FUTURE www.amigafuture.de
Jedini papirnati Amiga časopis koji redovno izlazi svaki mjesec. Uz kvalitetne sadržaje pokriva sve Amiga platforme.
_ _
_ _